Brødsmule

Brødtekst

Kurs i anskaffelse

Martin Jonassen AS er Norges ledende uavhengige rådgiver innen anskaffelse og implementering av HR-systemer. Nå har du mulighet til å ta kurs hos den tyngste kompetansen for å lære mer om hvordan du bør anskaffe HR- eller Lønnssystemer.

 

Valg av HR- eller Lønnssystem

 

Hos oss lærer du mer om:

  • Hvordan du kartlegger virksomhetens behov
  • Hva en kravspesifikasjon bør inneholde
  • Kartlegging og valg av rett leverandør
  • Om beslutningsstøtte og investeringssøknaden
  • Fordeler ved forskjellige anskaffelsesprosesser

 
Neste gang kurset gjennomføres er:

Torsdag 30. september 2021

 
Bli med på et online arrangement med få deltakere og mulighet for spørsmål/dialog kl. 12.00 - 15.30, en halv dag fylt med tung faglig gjennomgang av hvordan dere bør gjennomføre en anskaffelse av HR-system. Prisen er kr. 2.900,- for en PC eller dobbel pris for inntil 5 deltakere fra samme selskap med egne PC'er.

 
Kurset passer for:

  • HR-fagpersoner
  • IT-ressurser
  • Innkjøpere

Hoopla påmelding

brødtekst

Om kursholderne
Martin Jonassen har jobbet hele sin yrkesaktive karriere med lønns- og personaldatasystemer og arbeidsprosesser knyttet til lønns- og personalfaget, både som programmerer, fagkonsulent, prosjektleder og rådgiver. Han har opparbeidet seg markedets tyngste fagkompetanser på lønn og personal - systemer og prosesser. Siden 2004 har Martin Jonassen drevet eget selskap der han har bistått et stort antall bedrifter med rådgivning i forbindelse med anskaffelsesprosessen, lønnsrevisjon og prosessforbedringer.
Tale Lindblom har jobbet i 5 år hos Martin Jonassen AS og er avdelingsjef for HR prosjekt og prosess avdelingen. Før hun startet hos Martin Jonassen AS har hun vært HR-sjef i flere internasjonale selskaper og Lønningssjef før det. Hos Martin Jonassen AS har hun vært prosjektleder for noen av Norges største og mest kompliserte HR-prosjekter.

Vil du vite mer?

Vil du vite mer?

Martin Jonassen AS er et uavhengig konsulentselskap med tung erfaring innenfor lønns- og HR-systemer og arbeidsprosesser knyttet til lønns- og personalfaget, i tillegg til ledelse av store internasjonale HR-prosjekter.
Les mer