Tjenester

Referanser

Brødsmulesti – Ikke rør

kontakt og ingress

Våre kunder vet best hvordan deres bedrift kan dra nytte av våre tjenester. Vi setter dere gjerne i kontakt med lignende selskap slik at de kan fortelle deg hvordan vi jobber og hva vi kan hjelpe dere med. Ta kontakt med oss i dag!

skillelinje


Aftenposten

Martin Jonassen AS med rådgivning og internrevisjon

«Martin Jonassen AS har i årevis hjulpet oss med rådgivning og internrevisjon rundt våre lønnsprosesser og systemer med en stor faglig dyktighet og integritet.»

Arild Løkken, Administrerende direktør, Aftenposten Distribusjon

skillelinje


Umoe

Prosjektledelse og lønns-/HR-faglig ledelse

«Gjennom hele prosjektet for URG utførte Martin Jonassen AS en svært profesjonell og grundig jobb. Spesielt våre tunge behov innenfor integrasjon og konvertering ble dekket gjennom en uunnværlig bistand og faglig tyngde.»
Henry Karlsen, CIO, Umoe Restaurants

skillelinje


Gjensidige

Nordisk perspektiv

«Martin Jonassen AS forsto våre nordiske behov og veiledet oss gjennom et stort prosjekt med en unik helhetsforståelse og forståelse for våre behov innenfor lønnstjenesten og et bredt spekter av funksjonalitet i HR-systemer.»
Mårten Skjøstad, Dir. Org. Development, Gjensidige Forsikring ASA

skillelinje


Elkjøp

Tung ledelse av stort prosjekt

«Martin Jonassen AS dekket alle våre behov for faglig svært tung prosjektledelse og lønns-/HR-faglig ledelse i et stort og komplisert prosjekt med utsetting av lønnstjenesten og anskaffelse av HR-system på tvers av alle nordiske land.»
Svein Sletten, Head of HR, Elkjøp Nordic