Tjenester

Tjenester

Brødsmulesti – Ikke rør

Ingress

Vi har blant markedets tyngste kompetanse på lønn og personal og tilbyr mange forskjellige former for faglig rådgivning. Om dere trenger lønnskonsulent eller HR-sjef midlertidig bistår vi både etter behov eller fast i en periode.

Brødtekst

Våre tilleggstjenester

Vi tilbyr tilleggstjenester på områder som krever vår type kompetanse innenfor lønn og personal. Vi bistår f.eks. med løpende oppfølging og administrasjon av lønnstjenesteleverandør og systemleverandører, i tillegg tilbyr vi alle elementer knyttet til tung lønns- og HR-faglig rådgivning og bistand.

 

Leverandøroppfølging

Ved outsourcing av lønningsarbeidet sitter ofte kunden igjen med for svak kompetanse på leverandøroppfølging, detaljer i leveransen og mulighet til å kontrollere. Vi bistår i styring av leveransen på det nivået dere ønsker.

 

Leie lønns- eller HR-medarbeider

Når dere har store deler av avdelingen trukket inn i prosjektarbeid tilbyr vi lønningsmedarbeider som tar deler av arbeidet i deres lønningsavdeling. Vi kan tilby HR help desk hvor vi tar tyngre HR-oppgaver for å avlaste HR-avdelingen.

 

Rekruttere lønningsmedarbeider

Vi har en unik rekrutteringsmetodikk der vi kan måle lønningskompetanse på alle kandidater og matche dem med avdelingens behov.

 

Ekstern HR-avdeling

I virksomheter uten egen HR-funksjon kan vi tilby å være deres egne personalavdeling. Vi har support på HR-saker, malverk som effektiviserer arbeidet og har alle lang erfaring som tunge fagressurser i store Lønns-, HR- og personalavdelinger.

 

Foredrag eller kurs spesialtilpasset deres formål

Ønsker dere faglig påfyll og oppdatering innen områdene lønn og HR av enkeltpersoner eller avdeling, har vi både kursopplegg og foredragsholder. Vi skreddersyr kurs eller foredrag til det som passer best for ditt formål og kommer gjerne med et forslag til opplegg.

 

Leverandørguide

Vi jobber fortløpende med å tilby våre kunder en leverandørguide over alle system- og tjenesteleverandører i lønns- og HR-markedet i Norge.